Dejlige gadgets for mænd

Det er sjældent man hører om mænd, der bruger sexlegetøj, og det kan der måske være flere grunde til. Kvinder har ofte mange måder at klare tingene på. Hvorimod mændene kun har den her, ”ind og ud” måde. Det gør derfor sexlegetøj begrænset. Specielt lige det sexlegetøj, som man bruger ene og alene.

Intet er bedre end ”the real deal”

Du kender sikkert følelsen. Hvordan skal man nogensinde finde noget, der er bedre end det rigtige sex? Svaret er at finde noget, der så tæt på så muligt. Her kunne det være pocket pussy. Du kan finde pocket pussy mange steder. Det er nok den bedste erstatning for sex, til drenge altså.

Selvfølgelig er det aldrig 100 procent ligesom at ligge med en kvinde i sengen, dog kommer du ikke meget tættere på end det. At onanere normalt, eller mærkelige sexdukker af plastik, er bare ikke godt nok. Du kan sagtens finde sådan en god pocket pussy til en god pris tæt på dig.

Hvad er det overhoved?

Måske tænker du, hvad er en pocket pussy? Det er nemt. Det er lidt en ”pussy” som du kan have i lommen. Eller i nogen lommer i hvert fald. Den er formet lidt som en lommelygte, da penissen skal have mulighed for at komme ud og ind, uden at blive klemt. Den er derfor lavet lang nok til det.

I stedet for lyset på lommelygten, er der lavet en tissekone af gummi. Den er lavet sådan, at den føltes normal. Det er blødt, nogle gange varmt, og den kan selvfølgelig gøres våd. Derfor er den ikke langt fra det virkeligt liv. Det ligner jo rimelig nøjagtig, hvad det er, måske en lille smule mere falsk. Men der kommer jo også an på prisen.

Hvorfor skal du have sådan en gadget?

Måske er der mange mænd derude, der har en mening om, at mænd der har sexlegetøj til dem selv, er den slags mænd, som ikke kan score kvinder. Det er en meget mærkelig mening. Kvinder har slet ikke samme tankegang, når det kommer til sexlegetøj.

Det at kunne nyde sig selv uden andre, er også en vigtigt ting, Om det er med sex legetøj eller ej, er jo egentlig fuldstændig ligegyldigt. Så længe man bare har det godt, og nyder sin krop, med enten andre, eller når man bare er alene. Der er slet ingen skam i at bruge visse gadgets i sengen, selvom man er mand. Det er sikkert meget mere normalt, end du lige tror.

Så hvis du er bange for at gå ud og købe sådan en pocket pussy, er der slet ingen grund til at være det. Det er bare en spændende gadget for mænd, ligesom der er mange fine gadgets for kvinder, som er fuldstændig normale. Det kan også altid være en god gave til en kammerat, som lige er fyldt 18, og han skal have en lidt sjov men også seksuel gave. Så fortvivl ikke. Bare kom ud på markedet med det samme, og find dig en pocket pussy.