Find det rigtige mobilabonnement

Hvis du i dag skal i gang med at finde det rigtige mobilabonnement, så finder du hurtigt ud af at det er en kæmpe jungle derude. Der er et hav af udbydere, og det kan gøre det rigtig svært at vælge det helt rigtige abonnement. Hvis du selv skal sidde og finde frem til alle de forskellige udbydere, pakker osv, så kan du nemt sætte en hel dag af til dette. Der er dog heldigvis hjælp at hente og tid at spare. Der findes nemlig sider, som mobilpakke.dk, hvor du hurtigt og nemt kan finde et godt overblik over alle de forskellige muligheder, som der findes.

Alle bruger deres mobiler/smartphones forskelligt, så det er ikke sikkert at du får lige så meget ud af det abonnement, som din kollega har anbefalet. Det kommer nemlig helt an på en vaner og forbrug. Kig med her, og find ud af hvilke punkter som du bør overveje, når du skal ud og finde dit nye abonnement eller mobilpakke.

Først skal du vide hvilken type af plan du leder efter. Her kan vi inddele i 3 kategorier.

  1. Basis (taletidskort). Dette er perfekt til folk, som ikke bruger deres telefont så meget. Her betaler du lige præcis for det du bruger, ofte til en lidt højere pris på data, opkald osv, men du er sikker på at du ikke kommer til at betale for noget, som du ikke kommer til at bruge. Fordelene her er at du kun betaler for det du bruger, og ikke andet. Det er nemt og hurtigt at få opsat, og du behøver ikke bøvle med noget oprettelse eller lignende. Ulemper ved basis er at du betaler lidt højere pris for det data, opkald og sms. En anden ulempe, som du meget vel kan komme til at løbe ind i er, at du kan løbe tør for penge, og så kan du ikke bruge din telefon til meget andet end at modtage opkald. Det kan være rigtig fustrerende, hvis du sidder og skal bruge din telefon til det ene eller andet.
  2. Abonnement med telefon, data og tale. Denne pakke er perfekt til folk, som gerne vil have en sprit ny telefon sammen med masser af data og taletid, uden at skulle lægge et stort beløb up-front. Med priserne på de nyeste iPhones der er tæt på at ramme de 10.000, så er det de færreste, som har lyst til at lægge så stort et beløb for deres telefon. Med et klassisk mobilabonnement her så slipper du for det, og du får en helt ny telefon, mulighed for at vælge din plan, og binde dig for normalt 12-24 månder.
  3. Simkort abonnement. Hvis du ikke har brug for en ny telefon, men gerne vil have et nyt abonnemt, så er dette løsningen. Det er perfekt til dig, som er fint tilfreds med sin telefon, men gerne vil have masser af frihed, når det kommer til at være online på sin smartphone, eller kunne ringe uafbrudt til venner og familie. Du får de samme fordele som ved nr. 2, med en lavere månedlig sats, da du ikke samtidig betaler af på en telefon.

Hvad skal man ellers overveje når man vælger abonnement og selskab?

I Danmark kan dækningen godt halte nogen steder, og det er derfor vigtigt at få fat i et selskab, som har god dækning, hvis du ved at du kommer til at befærde dig i de yderligere områder af Danmark.

Hvis du er typen som streamer massere af videoer på nettet, spiller spil og uploader massere af billeder og videoer, så skal du være sikker på at du får en pakke med massere, eller uendelig, data.

For at være sikker på at du får tjekket alle dine muligheder ud, så hop ind på en sammenligningsside, og find ud af hvilken mobilpakke og udbyder, som passer bedst til dig.

 

Posted by / oktober 24, 2018
Posted in
Andet