Har du stadig den mest brugte iPhone?

Siden 2007 har Apple årligt lanceret nye telefoner under modellen iPhone. Dette er meget typisk for en stor telefon producent som Apple, men især én model blev særlig godt modtaget blandt forbrugerne. I september 2016 blev iPhone 7 og iPhone 7 Plus nemlig lanceret. I en undersøgelse i september 2019 var disse 2 modeller stadig de mest anvendte i 29 ud af de 36 lande, der var med i undersøgelsen. Det vil med andre ord sige 3 år senere. Det skyldes naturligvis, at iPhone 7 og 7 Plus er nogle rigtig gode telefoner, og der er ingen grund til at udskifte noget godt, hvis eksempelvis skærmen går til.

Iphone 7 skærm reparation er billigere end at købe nyt

Hvis skærmen går i stykker på din iPhone 7, så overvejer du måske at investere i en ny telefon, da det er en 3 år gammel model. Men netop fordi din model er så populær, så bør du måske i stedet overveje at få repareret eller udskiftet skærmen. Du kan næsten finde et iPhone værksted i enhver stor by såsom Århus. Her kan du få udskiftet næsten alle delene i din iPhone 7, hvad enten der er tale om en iPhone 7 skærm reparation, eller udskiftning af din home knap.

Langt størstedelen af disse reparationer kan klares for under 500 kroner, og skulle skærmen gå helt til, så klares dette som regel for under 700 kroner, hvilket er væsentlig billigere, end at skulle købe en ny iPhone 11, der koster mellem 6.000 og 8.000 kroner. Du kan faktisk få udskiftet din skærm mellem 8 og 11 gange til den pris, det vil koste dig at købe en nyere model. Så overvej en ekstra gang, før du udskifter telefonen. Særligt hvis du alligevel bor i en stor by som Århus, hvor du har adgang til sådanne billige reparationer.

En iphone 7 skærm reparation kan gå ganske hurtigt

Flere af de gode værksteder har en såkaldt walk-in service. Dette betyder at du kan gå direkte ind fra gaden med din ødelagte telefon, og få klaret langt de fleste reparationer på max 30 minutter, mens du venter. Det må siges at være en rigtig god service, som man bør benytte sig af, hvis man er den heldige ejer af Apples stadig mest anvendte iPhone til dato. Når noget er godt, så er der ingen grund til at spilde penge på udskiftning. Især ikke, når en reparation er billigere, smartere og bedre.

Posted by / januar 1, 2020
Posted in
Andet