Indret din garage med smarte dækreoler

De fleste der har en garage kender til, at der ofte kan blive rodet, og det kan være svært at finde opbevaringsplads til det hele. Det kan især være svært at finde plads til bildæk, da de fylder utroligt meget. Derfor kan det være en god ide, at anskaffe sig nogle dækreoler. Med en eller flere dækreoler undgår man nemlig, at ens dæk ligger og flyder rundt omkring, og derved kan blive beskadiget.

 

Vil man gerne have garagen til at se smart og organiseret ud og samtidig have et perfekt sted til opbevaring at sommerdæk, vinterdæk eller reservedæk, kan man med stor fordel indrette sin garage med en eller flere dækreoler.

Dækreoler der passer til dit behov

Uanset hvor mange dæk man har, der skal opbevares, kan det være træls, at skulle finde plads til dem. Man skal nemlig også passe på, at de ikke bliver beskadiget, og har man fælge på dækkende, skal man sørge for, at de ikke får ridser. Det er svært at undgå, hvis de blot ligger i et hjørne i garagen eller carporten.

 

Anskaffer man sig en dækreol, har man den perfekte opbevaringsløsning til sine dæk. Ud over, at dækkende bliver opbevaret et sikkert sted, får man også et bedre overblik over dem, hvilket gør det lettere, når tiden kommer til at skulle skifte dem igen. Reolerne sørger også for, at rummets væg bliver udnyttet til opbevaringen, da reolerne er lodrette, lange og smalle. De tager heller ikke ret meget plads i rummet, så man kan sagtens få plads til alle sine andre ting.

 

Man kan få forskellige reoler, der passer perfekt til ens eget behov, uanset hvor mange eller få dæk man har, der skal opbevares. De kommer også i forskellige størrelser, der passer ind i forskellige rum. Har man en lille garage, er det derfor ikke noget problem, da man sagtens kan finde en dækreol, der passer ind i rummet.

Dækreoler er med til at beskytte dine dæk

Dæk er ikke billige, det ved alle der har en bil. Det er ofte en træls udgift, når man har et dæk, der skal skiftes. Derfor er det en rigtig god ide, at passe på sine dæk ved at opbevare dem på en ordentlig og forsvarlig måde, når man ikke bruger dem. Det gælder for eksempel opbevaring at sommerdæk om vinteren og omvendt, samt opbevaring af reservedæk der ikke ligger i bilen.

Mange mennesker vælger at stable deres dæk i carporten eller garagen, når de skal opbevares. Dæk har ikke godt af, at blive stablet, da man risikerer at trykket af de øverste dæk, vil deforme de nederste dæk, så det bliver ubrugelige. Det samme gælder fælge, der ofte også er rigtig dyre at anskaffe.

En dækreol er også en god måde at passe på dækkenes holdbarhed på, da man på den måde undgår, at de kommer i kontakt med blandt andet olie, fugt og forskellige kemikalier, man måtte have i garagen. Desuden sikrer man sig også, at de ikke risikerer at blive punkterede af et overset søm.

Posted by / november 21, 2018
Posted in
Andet