Tag kampen op mod hårtab

Som man kommer op i alderen, er hårtab helt naturlig. For nogle kan det være en næsten skræmmende oplevelse, da det ofte kommer langt tidligere, end man lige regner med. Hårtab er for mange nemlig forbundet med alderdom, og så er det jo frustrerende, hvis hårtab allerede indtræffer i 30’erne.

 

Det er nemlig tilfældet for mange mænd. Mænds hårtab tager ofte form som enten høje tindinger eller måne. Alle sammen fysiske karaktertræk, som vi forbinder med ældre mænd, men som også rammer omkring hver tredje mand i 30’erne.

 

Hos kvinder er hårtab mindre synligt, i hvert fald i så ung en alder. Som de nærmer sig overgangsalderen, oplever de dog også hårtab. Særligt på toppen af hovedet vil de for eksempel opleve at få tyndere hår. Det kan være præcis lige så frustrerende som mandens komplette hårtab. Især hvis man er vant til at være stolt over en stor og fyldig hårpragt, som kan opsættes i enhver frisure.

 

Hårtab kan skyldes mange ting, hvoraf den mest almindelige er alder. Andre årsager kunne være stress, sygdom eller en dårlig kost.

Bekæmp hårtab med din kost

Hårets udseende og sundhed hænger nemlig i allerhøjeste grad sammen med hvad man spiser. Der er blandt andet bestemte fedtsyrer og vitaminer, som er rigtig gode for håret. Disse findes i rige mængder i blandt andet fisk.

 

Spinat er et andet sundt og vitaminrigt valg, som kan fremme hårvækst samt holde hovedbunden sund. Oplever du slidt hår, kan det være fordi du får for lidt proteiner gennem din kost. I så fald handler det bare om at få spiste noget mere kød. At få ekstra proteiner i kosten kan imidlertid blive svært for vegetarer, som også er den gruppe, der oftest oplever dette problem med deres hår. Med et stort indtag af proteinrige bønner kan det dog også afhjælpes.

 

Sidst men ikke mindst er der et par fødevarer, som man bør undgå, hvis man ønsker sig smukt hår. Det gælder blandt andet koffein og alkohol. Spise man rigtigt og målrettet, kan man derfor helt undgå at skulle undergå en behandling mod hårtab.

Produkter mod hårtab

Det er lidt pinligt at skulle stå ved, at man oplever hårtab. Derfor er der mange, som prøver at skjule det med alt fra hatte til kreative frisurer. Hentehår kan sagtens skjule hårtab for en tid, men som det bliver større, bliver frisuren mere pinlig end selve hårtabet. I så fald er det allerede for sent at rette op på hårtabet med sin kost eller alverdens medicinske tilskud.

 

Heldigvis har lægevidenskaben taget utroligt store skridt fremad de sidste mange år. Det gælder også alt, hvad der har med hårtab at gøre.

 

En af de helt store forhandlere af alt hvad der kan modvirke hårtab er https://hairboost.dk/. Der kan du for eksempel købe kapsler, som mere eller mindre bare er et kosttilskud. De har dog den fordel, at de mineraler og vitaminer, der indgår i kapslerne, er specielt sammensat til at modvirke hårtab.

 

Man kan også erhverve sig produkter, der måske er nemmere at inkorporere i hverdagen. Det gælder produkter såsom en shampoo eller konditioner, der begge modvirker hårtab. Der er det ganske enkelt bare at udskifte den gamle shampoo med den nye og så bruge den fra da.

 

Står ens hårtab ikke til at redde med vitaminer, mineraler og andet tilskud, så kan man også benytte sig af et produkt kaldet hårfibre, som i stedet skjuler hårtab. Produktet består af naturlige hårfibre i mange farver og nuancer, som så påføres på det tyndhårede område, for at få det tyndhårede område til at synes mere fyldigt.

 

Ligegyldigt hvilken grad af hårtab man oplever, er der altså en behandling og en løsning, der kan hælpe.

Posted by / november 26, 2018
Posted in
Andet