Tips til den gode firmafest

Som chef eller mellemleder i en virksomhed er det enormt vigtigt, at du husker, at det hele ikke altid må gå op i alvorlige emner, arbejde og lønforhandlinger. For selvom det selvfølgelig er vigtigt, at dine kolleger eller ansatte leverer en god indsats, så kan det kun lade sig gøre, hvis stemningen på arbejdspladsen er god.

Det kan den blandt andet blive, hvis der er et godt sammenhold, og hvis folk har lyst til at være sociale med hinanden. Kan man lide sine kolleger, bliver det nemlig nemmere at arbejde sammen. Man vil også tit have lyst til at trække mere af læsset.

Hav styr på firmafesterne

En af de bedste måder at opbygge relationer på tværs af skrivebordene og få folk til at være sociale med hinanden, er ved at lave nogle sociale arrangementer, der ikke er arbejdsrelaterede. Her kan man komme hinanden ved på en anden måde.

Intet socialt arrangement er i denne forbindelse lige så værdifuldt som firmafesterne. Dette er en oplagt mulighed for at komme ud af det vante miljø på arbejdet. Her klæder man sig fint på, drikker måske og laver nogle helt andre ting end normalt.

Ryk firmafesten væk fra arbejdspladsen

Det første du skal tænke over, når du arrangerer en firmafest, er lokationen. Og her er det en rigtig god idé at holde festen et andet sted end på arbejdspladsen. De fysiske rammer betyder meget, og på et andet sted vil folk føle sig mindre fanget i deres vante roller.

Heldigvis findes der rigtig mange fede steder, hvor du kan holde jeres firmafest. Der findes lækre hoteller, eventsteder og festlokaler overalt i landet – og du kan helt sikkert finde noget godt, hvad end I er placeret på Djursland, i Midtjylland eller måske i Østjylland. Klik her for at se en rigtig god lokation.

Sørg for dansemusikken

Hvad er en af de absolut bedste og nemmeste måder at ryste hæmningerne lidt bort på, slå sig løs og have det sjovt? Svaret er selvfølgelig at danse. Intet sørger for succesen til en fest som lidt dans, og her er jeres firmafest ingen undtagelse.

Men dansen kommer helt sikkert kun i gang, hvis der er god musik. Derfor er det vigtigt, at du enten sørger for at lave en god spilleliste, som kan sættes til et anlæg, eller – endnu bedre – hyrer professionelle musikere til at spille op til dans.